PORTAS  

Genemuiden 
Homepage
Renovatieoplossingen
Service
Showroom
Agenda
Infopakket
Renovatie check
Contact
Hoe vindt u ons
Zurück

 

Wij verheugen ons, u op onze homepage te mogen verwelkomen.

Het PORTAS-vakbedrijf Genemuiden  is uw specialist voor PORTAS renovaties.

Portas Renovatie Specialist op televisie! - - Zondag 9 februari 2014 is het weer zover! Portas de renovatiespecialist nr.1 in Europa op de Nederlandse televisie, de uitzending vindt om 14.20 uur voor de eerste keer plaats op RTL 4 onder de naam LifestyleXperience. Op zaterdag 15 februari wordt de uitzending herhaald om 15.10 op RTL 5 ( let op: tijden kunnen 10 minuten naar voor of achter verschuiven). - Aan de hand van de uitzending krijgt u een mooie indruk van de mogelijkheden die wij als Portas Vakbedrijf Genemuiden u kunnen bieden, informeer eens naar de mogelijkheden (038) 385 94 51. - - Ons vakbedrijf is het zusterbedrijf van Bouwbedrijf Esselink BV uit Genemuiden. Samen werken wij volgens een eeuwenlange ambachtelijke traditie en bieden moderne en individuele renovatie oplossingen voor uw woonomgeving. Onze renovatie vakmensen staan klaar om u met raad en daad bij te staan.

Wij van Portas Vakbedrijf Genemuiden BV bieden volledig in uw belang innovatieve renovatiesystemen met de hoogste kwaliteit en een maximale service!

Voor ons bouwbedrijf kunt u terecht op de webpagina: www.bouwbedrijf-esselink.nlPortas vakbedrijf Genemuiden het exclusieve vakbedrijf bij u in de buurt voor de plaatsen: Zwolle, Enschede, Assen, Dalfsen, Elburg, Hasselt, Zwartsluis, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Heerde, Hattem, Heino, Lemelerveld, Almelo, Oldenzaal, Hengelo, Hardenberg, Meppel, Assen en Hoogeveen.